Czas na drugą odsłonę Degustacyjnej Kolacji Charytatywnej w Hotelu FADO.

Serdecznie zapraszamy
5 grudnia 2019 r. o godz. 18:00 do Hotelu FADO w Gorzowie Wielkopolskim

Zebrane w ten mikołajkowy wieczór środki zostaną przekazane na działalność świetlicy Jaskółka, która obejmuje opieką dzieci osierocone.
Świetlica działa w ramach Hospicjum Św. Kamila w Gorzowie Wielkopolskim od 10 lat.

Fundusz z poprzedniej kolacji także został przekazany na pomoc podopiecznym Hospicjum Św. Kamila. Dzięki darowiznom uczestników kolacji możliwy był zakup specjalistycznego łóżka dla Wojtka – małego pacjenta Hospicjum.

Pomagać przez gotowanie będą wybitni szefowie kuchni z naszego regionu:
Tomasz Szymański
Bartosz Ludniewski
Dawid Szkudlarek
Borys Sikorski
Piotr Sosnowski

Szefowie kuchni wniosą do kolacji swoje doświadczenie i ulubione smaki, co sprawi, że finalnie dania będą niepowtarzalne.

Wydarzeniu będzie towarzyszyła specjalna oprawa artystyczna i mikołajkowy nastrój.

Goście będą mogli wylicytować wyjątkowe przedmioty i skosztować wybornej whisky.

Koszt Uczestnictwa w Kolacji to 200 zł/os *.

Uczestnictwo w Kolacji tylko po wcześniejszym nabyciu Zaproszenia.

Zaproszenia do nabycia u ambasadora Komitetu
Tel: +48 507-030-071

*LICZBA MIEJSC OGRANICZONA.

Wraz z zaproszeniem gwarantujemy niezapomniane doznania smakowe, świąteczną atmosferę i wspaniałą zabawę!

Do zobaczenia !!!

Organizatorzy :

Hotel Fado, Komitet Społeczny BaDyL, Hospicjum Św. Kamila,

link do wydarzenia na facebooku

Partnerzy:

Biuro nieruchomości Madom/ anART – fabryka reklamy/ DAJAR/ HakSmak/ Kwiaciarnia Oxalis/ Whisky 333 Alkohole & Kawy Świata/ TWÓJ DJ – Dj na każdą imprezę

Patronat medialny: Radio ESKA